Resultatet fra lp stevnet

Nå er jeg endelig hjemme i sofaen igjen. Det ble litt sent i går, så jeg fikk ikke oppdatert med resultatet.

Siwi og jeg reiste ned til Egersund på torsdag. På fredagen trente vi litt der konkurransen skulle være. Området ble brukt mye til lufting, så det var mye lukter for hundene. Vi fikk trent litt, og det gikk egentlig veldig greit. Ble korte økter med mye motivasjon, slik at plassen skulle være kjempe positiv.

Jeg håpte at det ikke skulle bli for varmt på lørdagen. Extra tåler veldig dårlig varme, så jeg vil egentlig ikke presse henne igjennom en hel konkurranse om det var for varmt.
På fellesdekken lå hun kjempe fint. Jeg har trent fellesdekk m/skjult fører fire ganger, men hun lå som en prest. Ingen bevegelser eller noe å trekke henne på. Det var til og med en hund som reise seg på fellesdekken.  Så dette var jo kjempe bra 🙂

Jeg vurderte egentlig om jeg skulle trekke henne etter fellesdekken, for jeg merket på henne at hun var veldig sløv og redusert. Meeen så ville jeg prøve også. Så jeg hoppet i det. Slik ble poengene:

Fellesdekk med skjult fører 10.
Fri ved foten 9.
Dekk under marsj 8,5.
Innkalling med stå: 8,5.
Stå under marsj 8,5.
Apportering 8,5.
Hopp over hinder med sitt: 8.
Fremadsending med stå og på plass 8.
Kontroll over hunden på avstand 7.
Helhet 10.

Det var generelt at hun var berørt av varmen, men jeg er bare kjempe fornøyd med at hun fullførte alle øvelsene så godt som hun kunne. Hun strøk tross alt ikke i noe. Hadde det vært normale forhold så tror jeg at hun hadde gått mye bedre. Farten ble jo en del redusert, og det var mye av trekkene. Vi fikk 10 i helhet pga. dommeren sa at hun så at hunden var berørt av varmen og at hun så at hunden kunne så mye bedre. Dette var jo veldig kjekt.
I tillegg så hadde dommeren sakt til skriverne «sånn skal en Malle være, og hundefører også!». Så det var jo veldig kjekt å høre 🙂

Jeg følte at jeg gjorde mye rett i ringen denne gangen. Jeg var i min «Extraogjeg» verden, og så egentlig ingenting rundt meg- herlig!

Jeg hadde meldt meg på lydighet i dag også. Poengsummen fra i går og den som skulle komme i dag skulle bli lagt sammen, og den beste ble Rogalandsmester i lp. Det var veldig fristende, men jeg trakk meg. Extra gjorde en kjempe jobb i går, og jeg vil ha mer konkurransetrening og fortynne forsterkeren mer ut før jeg går flere konkurranser. Jeg vil ikke ha mest mulig resultater, heller en hund som liker å konkurrere.
Derfor reist vi heller til Sviland å trente rundering med Carina, Bernt & co. Det var veldig kjekt og veldig inspirerende!
Den første økten gikk ikke så veldig bra. Hun har vel aldri rundert så gale som den økten *ler*. Andre økten ble derimot bra 🙂 Nå har vi en treningsplan fremover 🙂 Tusen takk for hjelpen svilandsgjengen! Det var utrolig kjekt 🙂

Extra er en drøm å ha med på tur. Hun er matvrak og synes at det er supert å ligge strekk ut i bilen å sove 🙂

Ellers så må jeg gratulerer Siwi og Torhild som konkurrerte i dag også. Siwi m/ Zuki (søsteren til Extra) ble Rogalandsmester i klasse II og Torhild med Brenda (moren til Ex) ble rogalandsmester i klasse III med opprykk til Eliten 😀 Gratulerer så masse begge to. Jeg sier bare en ting; Mallepower 😉

Tusen takk for alle gratulasjoner med opprykket 😀

2 tanker på “Resultatet fra lp stevnet

  1. Takk=) Igjen, gratulerer masse til dere også. Skulle ønske jeg fikk sett dere gå i dag, men jeg får nok en sjanse til. Du er utrolig flink som har kommet så langt med en så ung hund, og jeg tror nok ikke den dommerkommentaren var tilfeldig=)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s