Extra er 2 år i dag!

Tenk at det er 2 år siden verdens fineste malletroll ble født. Tiden har gått utrolig fort! Vi har hatt våre ned og oppturer, heldigvis så går det som oftest opp over 😉
Jeg trodde aldri at jeg skulle komme så langt som vi har gjort på så kort tid. Hun tok Ferdselsprøven når hun var 13 mnd, og besto. Videre så debuterte hun i lydighet 14 mnd gammel med opprykk. 17 mnd gammel så hadde hun opprykk til klasse III på første forsøk. Opprykk til elite hadde hun før fylte 2 år. Jeg har aldri tenkt på at det skulle gå så bra en gang.
Extra er en hund som imponerer meg gang på gang. Hun står på når det gjelder, og er verdens beste kosejente på hjemmebane. Hun er en hund med masse humor, og er mors storsjarmør.

Jeg håper virkelig at jeg får mange år til med denne hunden. Selv om jeg ikke er et konkurranse menneske (enda?), så håper jeg at hun skal få vise hva hun er god til fremover.

- Extra 8 uker -
-Extra 8 uker-

extrastor
– Extra voksen dame –

Extra vil med dette gratulere søskene sine Zuki, Gina, Allie, Kato, Albert og Kaos med dagen!

7 tanker på “Extra er 2 år i dag!

  1. Gratulerer med overstått verdens beste kosejente 😀 Mer balansert og trivelig toåring skal man lete lenge etter. Søte, lille tåfisen til tante det!

    Emilie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s