Brukstrening

I dag trente Ingeborg, Kristoffer, Vidar og jeg litt bruks. Kristoffer og Vidar er i fra HV og skulle derfor trene bla. patrulje. Det liker jeg 🙂 Jeg synes at det virker som en UTROLIG kjekk øvelse. Jeg liker øvelser som er så «utfordrende» og som inneholder så mange forskjellige deler. Her skal man trene mye og bra for å få det skikkelig til 🙂
I tillegg til patrulje, så skulle Vidar og Ingeborg gå spor. Jeg hadde ikke med meg Tassa, så jeg fikk ei kort økt med rundering i stede.
Etter å ha sett på sporene og sittet figurant på patruljene, så var det Extra sin tur.
Jeg liker ikke den runderingsløpen, og derfor gjør ikke Extra det heller *ler*. Det lyser sikkert av meg for å si det mildt. Det er tett, det er myr, det er mange store bekker hvor hundene må jobbe for å komme seg over. Ja, i det hele tatt ei løype med mange utfordringer, som jeg BURDE ha likt. Jeg liker den vel egentlig ikke fordi Extra hadde et par dårlige runderinger der for maaaange mnd siden *ler*. Så her må jeg bare skjerpe meg, selv om jeg ikke klarte det i dag….
Extra jobbet egentlig veldig greit. Det er jeg som tuller det til. Jeg hadde med meg to stk jeg ikke pleier å trene med, bare det gjør at det bare blir tull i hodet mitt. Det går ut over Extra, fordi jeg fører henne dårlig, og  jeg glemmer rutinene våre… Så summen av treningen er vel, igjen, at Extra gjorde et veldig bra arbeid. Der det blir tull, er det jeg som fører henne dårlig. Det ble 150 meter tomt, med en figurant på slutten 🙂

Det var vått, veldig vått. Det var vel ikke en plagg på meg som ikke var klissvått. Så vi avsluttet treningen med å gå på pizzabakeren og kose oss i et par timer i stede 🙂 Kjempe koselig!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s