Introkurs i bruks

I helgen hadde Siwi og jeg introkurs i bruks. Dette kurset var lagt opp slik at deltagerne skulle få en innføring i både spor og rundering på ei helg. Ei helg for to så store grener er selvfølgelig alt for lite… Målet med kurset var å introdusere deltagerne for bruksarbeid, og la de prøve seg litt innenfor begge grenene.

Jeg hadde runderingen begge dagene, og kan ikke si noe annet enn at jeg var imponert av hundene 🙂 Følgende hunder var på kurs:

3 x Border collie
1 x Irsk ulvehund
1 x Beauceron
1 x Siberian husky
2 x Flatcoated retriver

…. og alle hundene jobbet helt topp i runderingsløypen! Det var utrolig kjekt å se så mange forskjellige hunderaser jobbe 🙂 Det pleier alltid å være et par hunder på et kurs som ikke vil ut i terrenget (vekk i fra eieren), i  helgen så vi ikke noe til det problemet 🙂

 

Ikke minst så var det utrolig artig å være instruktør for en så motivert gjeng. Jeg storkoste meg hele helgen, og håper virkelig at deltagerne forsetter å trene, for samtlige har hunder til det.

Jeg drømmer om å få et bruksmiljø her, og ikke minst arrangere brukskonkurranser etterhvert. Det hadde vært utrolig gøy 🙂 Så folkens, start å tren bruks! Som en kursdeltager sa til meg i helgen «jeg har nesten dårlig samvittighet for at hunden ikke har fått jobbet på denne måten før».
Kurset ble fort fullt, og vi setter mer enn gjerne opp flere kurs hvis det er interesse for det 🙂 Ta kontakt på mail : kurs@brukshunden.net .

 


Jentene på tur etter kurset på lørdagen.

 

Én tanke på “Introkurs i bruks

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s